Lomo iberico ca 1,1kg

30090.jpg

Artikelnummer:

30090
Lufttorkad ytterfilé som tillverkas i byn Guijuelo som ligger i Salamancaprovinsen. Råvaran hämtas från den berömda Cerdo Ibérico, den så kallade Pata Negragrisen, som ger denna underbara delikatess en mjuk nötig smak. Ytterfilén kryddas med salt, peppar, torkad paprika och vitlök innan den torkas.

Ingredienser

Griskött, salt, paprika, druvsocker, LAKTOS, kryddor, antioxidationsmedel (E301, E300), konserveringsmedel (E250, E252). Till 100g färdig produkt har använts 150g köttråvara.

Näringsvärden

per 100g
Energi 987 kJ
Energi 294 kcal
Fett 20 g
varav mättat fett 10 g
Kolhydrater 0,5 g
varav sockerarter 0,5 g
Protein 35 g
Salt 2,3 g

Färdig att ätas
Kylvara max +8°C
Spanien

Du kan även vara intresserad av: