Schwarzwalderskinka ca 2,5kg

Atria Artikelnummer:

30059
Skinkan kallröks 10-12 veckor i ett röktorn, enligt traditionellt recept. Den passas noga och ligger två veckor på varje våningsplan under hela processen. Schwarzwalderskinkan, som är ursprungsskyddad, utvecklar därmed en djup röksmak med underbar sötma som är svår att efterlikna.

Ingredienser

Skinka helmuskel, salt, kryddor (bl,a vitlök , koriander), druvsocker, konserveringsmedel (E250, E252). Till 100g produkt har använts 145g köttråvara.

Näringsvärden

per 100g
Energi 1088 kJ
Energi 261 kcal
Fett 17 g
varav mättat fett 6,5 g
Kolhydrater 1 g
varav sockerarter 0,8 g
Protein 26 g
Salt 5,5 g

Färdig att äta
Förvaring: Max +7°C
Tyskland

Du kan även vara intresserad av: