Lindösalami Grönpeppar

Atria Artikelnummer:

193008
En mager salami, tillverkad av fint fläsk- och nötkött, som röks i en hel vecka. Salamin får hänga och lufttorka i ytterligare 5-6 veckor för att smaken ska kunna mogna fram i lugn och ro. Till sist mantlas salamin med ett hölje av krossade grönpepparkorn.

Ingredienser

Griskött*, nötkött*, fett från gris*, salt, kryddor (grönpeppar, koriander, peppar, vitlök), druvsocker, gelatin, surhetsreglerande medel (E575), antioxidationsmedel (E300, E301), konserveringsmedel (E250). *Fött, uppfött och slaktat i Sverige. Till 100g färdig produkt har använts 129g köttråvara.

Näringsvärden

per 100g
Energi 1850 kJ
Energi 440 kcal
Fett 38 g
varav mättat fett 15 g
Kolhydrater 2 g
varav sockerarter 0,7 g
Protein 23 g
Salt 4,5 g

Färdig att ätas.
Förvaring: Rumstemperatur
Sverige

Du kan även vara intresserad av: