Lindösalami soltorkad tomat ca 1,7kg

Atria Artikelnummer:

193002
En mager salami, tillverkad av fint fläsk- och nötkött, som röks i en hel vecka. Salamin får hänga och lufttorka i ytterligare 5-6 veckor för att smaken ska kunna mogna fram i lugn och ro. Till sist mantlas salamin med ett hölje av fylliga, soltorkade tomater.

Ingredienser

Griskött, nötkött, fett från gris, torkad tomat, koksalt, druvsocker, kryddor (bl.a. koriander, vitlök), gelatin, konserveringsmedel (E250), surhetsreglerande medel (E575), antioxidationsmedel (E300, E301). Till 100g färdig produkt har använts 124g köttråvara.

Näringsvärden

per 100g
Energi 1900 kJ
Energi 450 kcal
Fett 40 g
varav mättat fett 16 g
Kolhydrater 2,5 g
varav sockerarter 2 g
Protein 22 g
Salt 4,4 g

Färdig att ätas.
Förvaring: Rumstemperatur
Sverige

Du kan även vara intresserad av: