193003 Lindösalami Peppar ca 1700g

Mager salami gjord på fläsk- och nötkött, som röks i en hel vecka. Lufttorkas i ytterligare 5-6 veckor för smaken skull. Sedan får salamin ett pikant hölje av peppar. Kött från Svenska gårdar.

Tillagning

Färdig att ätas.

Förvaring/Användning

Förvaring: Rumstemperatur

Ingredienser

Griskött, nötkött, fett från gris, koksalt, druvsocker, svartpeppar, kryddor (bl.a. koriander, vitlök), gelatin, konserveringsmedel (E250), surhetsreglerande medel (E575), antioxidationsmedel (E300, E301). Till 100g färdigvara har använts 102g griskött och 25g nötkött.

Näringsvärden per 100g

  • Energi1900 Kj/450 kcal
  • Fett40 g
  • - varav mättat fett16 g
  • Kolhydrater2.5 g
  • - varav sockerarter2 g
  • Protein22 g
  • Salt4.4 g

Tillverkningsland

Sverige

Informationen på förpackningen är alltid den senast uppdaterade.