Jamón de cebo de campo Ibérico utan ben 24 månader CA 5000 G

30130.jpg

Artikelnummer:

30130
Denna skinka produceras av de sk. ekollongrisarna som går fritt och betar. Skinkan putsas, torrsaltas och får lufttorka minst 24 månader. Innan skivning bör skinkan putsas, både fett och snittyta.

Ingredienser

Skinka (helmuskel) utan ben, salt, socker, antioxidationsmedel (E301), surhetsreglerande medel (E331), konserveringsmedel (E252). Till 100g färdig produkt har använts 154g Köttråvara

Näringsvärden

per 100g
Energi 1873 kJ
Energi 452 kcal
Fett 37 g
varav mättat fett 16 g
Kolhydrater < 0,5 g
varav sockerarter 0,5 g
Protein 29 g
Salt 4 g

Förvaring: Kylvara max +8°C
Spanien

Du kan även vara intresserad av: