Lindösalami Peppar ca 1700g

193003 _.jpg

Artikelnummer:

193003
Mager salami gjord på fläsk- och nötkött, som röks i en hel vecka. Lufttorkas i ytterligare 5-6 veckor för smaken skull. Sedan får salamin ett pikant hölje av peppar. Kött från Svenska gårdar.

Ingredienser

Griskött*, nötkött*, salt, svartpeppar (2,2%), gelatin, druvsocker, kryddor (koriander, vitpeppar, vitlök), surhetsreglerande medel (E575), antioxidationsmedel (E300, E301), konserveringsmedel (E250). *Fött, uppfött och slaktat i Sverige. Till 100g färdig produkt har använts 130g köttråvara.

Näringsvärden

per 100g
Energi 1780 kJ
Energi 430 kcal
Fett 36 g
varav mättat fett 14 g
Kolhydrater 2,3 g
varav sockerarter 0,7 g
Protein 23 g
Salt 4,5 g

Färdig att ätas.
Förvaring: Rumstemperatur
Sverige

Du kan även vara intresserad av: