Lindösalami vitlök ca 1,7kg

193004.jpg

Artikelnummer:

193004
En mager salami, tillverkad av fint fläsk- och nötkött, som röks i en hel vecka. Salamin får hänga och lufttorka i ytterligare 5-6 veckor för att smaken ska kunna mogna fram i lugn och ro. Till sist får salamin ett aromatiskt hölje av vitlök.

Ingredienser

Griskött*, nötkött*, salt, vitlök (3,1%), gelatin, druvsocker, kryddor (koriander, vitpeppar), surhetsreglerande medel (E575), antioxidationsmedel (E300, E301), konserveringsmedel (E250). *Fött, uppfött och slaktat i Sverige. Till 100g färdig produkt har använts 130g köttråvara.

Näringsvärden

per 100g
Energi 1790 kJ
Energi 430 kcal
Fett 36 g
varav mättat fett 14 g
Kolhydrater 3,3 g
varav sockerarter 0,8 g
Protein 23 g
Salt 4,5 g

Färdig att ätas.
Förvaring: Rumstemperatur
Sverige

Du kan även vara intresserad av: